SELAMAT DATANG KE BLOG RASMI IDRBSM...

WAHAI SAUDARAKU..KITA PUNYA DARAH YANG SAMA...JUA NEGARA YANG SAMA..MINAT JUGA SAMA..JADI DIMANAKAH KITA SATUKAN SEMUA ITU?
"PENAT LELAH USAH DIHIRAU..BANGUN LANTAS RATAH LAWANMU..PERSIS SANG HARIMAU MENGAUM GARANG!! AYUH JERITKAN AMUKAN HARIMAU..DEMI NEGARA, TANAH TUMPAH DARAHKU. DEMI GEMPITA PENYOKONG TEGARMU...BERPAKSIKAN SEMANGAT MELAWAN SANG HARIMAU MALAYA!!.."

ADMIN

 ASSALAMUALAIKUM..
        Di page ini, adalah ruangan anda untuk mengenali siapa kami dan tujuan atau sebab musabab Info Dan Ranking Bolasepak Malaysia diwujudkan. Setakat ini, kami mempunyai 16 orang admin yang terlibat secara langsung didalam menguruskan page, twitter serta blog. (kemungkinan akan bertambah sekiranya berlaku bebanan tugas, maklum sajalah secara sukarela). Pihak IDRBSM sedang merancang untuk menjadikan page ini sebagai satu pihak profesional dan usaha sedang dijalankan kearah itu. Sebarang isu atau artikel yang diletakkan di sini tidak berniat untuk menfitnah atau memburukkan sesiapa. Pihak IDRBSM berhak menarik balik sebarang artikel yang melanggar syarat dan menyinggung perasaan pihak tertentu. Sebarang info tidak lah tepat 100 peratus tetapi ianya adalah hasil dari sumber kami sendiri. Jika ada perubahan akan dimaklumkan dari masa ke semasa.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
EDITOR IDRBSM
Blog rasmi ini dinamakan INFO HARIMAU MALAYA. Blog ini berperanan sebagai medium penting penghubung antara dunia sosial ( page Facebook) dengan dunia informative ( web ). Segala ingo menarik akan dikupas dan semestinya mengenai bolasepak. Mempunyai 5 orang admin yang bergabung menjadi satu team bertugas sebagai EDITOR @ PENGEMASKINI Blog. 
1) MR. TN_SKY -  KETUA EDITOR ( EVENT / PEMASARAN )
- Pereka blog IDRBSM serta bertanggungjawab memastikan perjalanan blog adalah lancar.

2) OKTAVOV HADJI - EDITOR
- Penulis artikel untuk penulisan bercorak analisis @ sarkasis

3) NICK HAFIDZ - EDITOR
-Penulis artikel berpengalaman , bertanggungjawab tetang penulisan bercorak info, temubual serta fakta.

4) PIJO MYGENKZ - PROMOSI DAN SUMBER (PENGASAS)
- Pengawal Selia blog, bertanggungjawab untuk mempromosikan, melayan peminat serta sumber info.


ADMIN IDRBSM
Admin IDRBSM yang lain dibahagikan kepada dua team berbeza mengikut kesesuaian iaitu Team Material / Sumber dan Team Event / Idea. Team Material bertanggunjawab tentang segala info atau material yang dimiliki seperti video @ gambar asalkan mengenai bolasepak dan meliputi Ultras, suasana stadium, pemain dan sebagainya. Manakala Team Event bertanggungjawab mengenai perancangan IDRBSM, pertandingan, pengupasan isu dan topik sama ada di page @ blog.


PENGURUSAN MATERIAL / SUMBER / NETWORK

1) FADHLEY MAZLAN - KETUA  (PENGASAS)
2) APIT MAZLAN
3) RENZO CZER
4) MOHD HAFIZUDDIN
5) NEDT HAIRI KUSHAIRI
6) ENCIK LAMPU KALIMANTANG

PENGURUSAN PAGE / IDEA / CONTEST

1) MOHD SAFWAN - KETUA
2) HAFFIZ
3) FAZRIEN
4) MAWAR BERDURI 
5) RATU HANTU
6) AZRIN MUSA

-----------------------------------------------------------------------------------------------
      Jika anda berminat untuk menjalinkan kerjasama dengan kami atau ingin bertanyakan sesuatu, boleh hubungi kami atau terus mengisi borang dibawah, kami akan mencuba sebaik mungkin untuk memberikan balasan dengan kadar segera. - SOKONGAN ZAMAN BERZAMAN-

BORANG SOALAN


NAMA:

E-MEL ANDA:

NOMBOR TELEFON:

BAGAIMANA ANDA MENGETAHUI MENGENAI KAMI? PAGE RASMI IDRBSM

BLOG LAIN - LAIN

PROMOSI DI FACEBOOK

KAWAN

LAIN - LAIN

SOALAN ANDA:Form provided by Freedback.


Tiada ulasan:

PEMINAT BOLASEPAK?